Programació La 1

Dijous, 28 octubre de 2021
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 150'
08.30
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.Inclou La hora de la actualidad.
Altres
Durada: 240'
12.30
Mejor contigo
Espai que aborda temes variats explicats pels protagonistes i amb la participació de professionals que contribueixen amb els seus coneixements a oferir-ne noves perspectives.
Altres
Durada: 90'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 20'
14.20
Mejor contigo
En aquesta part del programa s'obre un espai per a la conversa amb els personatges més recognoscibles de l'actualitat perquè expliquin els seus nous projectes en una xerrada animada i fluida.
Altres
Durada: 40'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 55'
15.55
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 20'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Dos vidas
Després d'una conversa carregada d'intencions, la Julia i el Tirso decideixen començar una nova etapa en la seva vida. Més tard, la Diana li dona una oportunitat a la seva relació virtual i el Mario s'obre amb l'Erik i li explica una etapa dolorosa de la seva història familiar. El Dani i la Cloe, per part seva, han fet les paus, però ell encara no li ha confessat que és el mateix Dani de qui la Cloe es va enamorar. Paral·lelament, a Río Muni, la Carmen està feta un veritable embolic, ja que vol creure que el Víctor està lliure de culpa pel fracàs de la candidatura del Francisco, però no pot oblidar que és fill de qui és. Finalment, les noves descobertes que ha fet la Inés sobre l'inspector Ibáñez fan que l'Ángel i ella col·laborin per arribar a la veritat.
Sèries
Durada: 55'
17.25
Servir y proteger
L'Iván s'anima a sortir amb la Miriam. El Jota es veu obligat a explicar a la Beatriz que és un confident de la Vega. Més tard, el Quintero, que n'està assabentat, té un pla per a ell. A més, l'Espe deté el pare de la Tina, i la noia i el seu germà viuran amb la seva tia. Finalment, la Paty pren la decisió d'anar-se'n a l'Índia com a cooperant.
Sèries
Durada: 60'
18.25
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 55'
19.20
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es para una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 70'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Viaje al centro de la tele
Mecano-grafía, grandes éxitos
El programa fa un viatge musical a través dels orígens, la consolidació i la reeixida trajectòria del grup Mecano. L'espai mostra les principals actuacions d'aquest grup als platós de Televisió Espanyola i els seus millors videoclips.
Altres
Durada: 30'
22.40
HIT
Desconexión
El Hit lluita per fer veure als seus alumnes que aquesta és la seva última oportunitat per encarrilar-se. Més tard, els alumnes assisteixen, amb desgana, a les seves primeres lliçons de cuina, mecànica i perruqueria. L'Hugo decideix motivar-los sacsejant-los amb una classe terapèutica basada en la destrucció a cops de martell. Posteriorment, el professor es guanya la seva enemistat quan descobreixen que ell és el responsable del hackeig de mòbils. Finalment, una vegada més, el mètode Hit tindrà conseqüències imprevistes, infringirà normes i ferirà sensibilitats al claustre.
Sèries
Durada: 70'
23.50
Españoles en el mundo
Inclou Archipiélago de Cabo Verde, Islandia, hielo y fuego i Luisiana
Altres
Durada: 160'
02.30
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 110'
04.20
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 100'